Szállítás és Garancia

Szállítás és Garancia

Webáruházunk rendeléseit a Magyar Posta (MPL) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon a szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Házhoz szállítás díjszabása

A házhoz szállítás díja az egész ország területére, a Magyar Posta (MPL) díjszabása szerinti díj kerül felszámításra

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történi 16.00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Szállítási határidő maximum 5 munkanap. Amennyiben a szállítás határidejét valamely oknál fogva nem tudjuk tartani, arról értesítést küldünk.
Lehetőség van a VIP-REX Kft. OTP Bank 11745080-20008031 számú számlájára előre utalással is fizetni.

Fontos! Utalások esetén a "Közlemény" rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítóját. Amennyiben nem a megrendelő nevéről érkezik az utalandó összeg, kérjük a közleményben mindenképpen beírni a megrendelő nevét!

A megrendelt terméket kifizetése előre utalással vagy bankártyás fizetéssel történik . A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Garancia


Cégünk az általa gyártott és eladott termékekre garanciát vállal.

Elállás joga


A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.
Ezt jelezze ügyfélszolgálatunk felé a lenti elérhetőségeken. A termék visszajuttatása után 30 napon belül a kifizetett vételára visszatérítésre kerül (banki átutalással, postai úton). A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.
Amennyiben az átvett árucikk a szállítás során megsérült és arról jegyzőkönyv készült, azt díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésre.

Üzemeltetői cégadatok:


Cégnév: VIP-REX Kft.
Székhely: 5310 Kisújszállás
Adószám: 12741814-2-16
Cégjegyzékszám: Cg. 16-09-006643
Nyilvántartásva vevő szerv neve: Szolnoki Törvényszék Cégbíróság, 5000 Szolnok, Baross út 1.
Elektronikus ügyfélszolgálat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonos ügyfélszolgálat: 59/321-436
Utalási számlaszám: OTP Bank 11745080-20008031 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSA: 20/325-1916

Küldetésünk

viprex logo footer

Bármilyen építőipari cementes keverék minőségképző, bedolgozást könnyítő adalékszere! Célunk: alacsony energia felhasználással, gyorsan, csúcsmnőséget előállítani!

Kapcsolat

Titkárság / webshop:

viprex icon 50x50px 05 műszaki info +36 (20) 942-0643
viprex icon 50x50px 05  +36 (20) 394 1588
viprex icon 50x50px 05  info[kukac]viprex.hu
viprex icon 50x50px 05  5310 Kisújszállás, Kórház u. 1/a