07. ÉPÍTKEZÉS GYORSÍTÁSA VIP-REX -el

2010 május - június hónapokban nem tudott dolgozni az építőipar. Elkéstek, siettek, de az építkezés a hagyományos anyagokkal nem fog a megfelelő ütemben haladni! Miért is?

 

1. Bejön a nagy meleg és muszáj vakolni minden vakolat megég, elkopik a felületen, ezzel garanciális gondokat okozva. Kánikulai adalék van több termékünkben is, így totális biztonságot nyújt a fennálló problémák ellen. Ez az egyik funkció. Az automatikus szilárdulás szabályozásában óriási lehetőségek vannak.
2. Vakolást elkészíteni a megfelelő adalékokkal gyorsabb, mert rögtön az anyag keverését nem közvetlen előtte kell készíteni, hanem lehet tárolni órákig és nem ül ki a víz a tetejére. Nem döglik be a habarcs, hanem friss, plasztikus marad. A talicskába a köztes tárolás már nem gond, a habarcs a szivattyúkat is kíméli.
Gyorsabban vakol az a mester, aki egy rétegben fel tudja vinni azt a vastagságot, ami oda kell. Gyorsabban, szebb felületet lehet simítani.
3. Az elkészítés után gyors száradáson megy át a vakolat, sőt a bevitt építési vizet is rohamos léptekben elpárologtatja a levegőben. A glettelés, festés hamar elkészíthető, hisz nem kell törődni a 28 napos szilárdulási problémával.
4.Az aljzatbetonoknál a vízzáró VIP-REX GÉL-el készített cementpéppel telített beton hamar megszilárdul, nem kell utókezelni és vízszigetelő lemez sem kell a vízzáró aljzat alá. Ezeket az előnyöket bővíti a majdnem földnedves betonból készített aljzat gyors tömöríthetősége és felületi eldolgozhatósága.

Kevesen tudják még a további apróbb előnyöket is: a repedezési hajlam , valamint a felület szívóképességének csökkenése mind előnyt jelent a további munkaműveleteknél.
Összegzés: képes olyan gazdaságosságot eredményezni, amit vétek kihagyni.

Küldetésünk

viprex logo footer

Bármilyen építőipari cementes keverék minőségképző, bedolgozást könnyítő adalékszere! Célunk: alacsony energia felhasználással, gyorsan, csúcsmnőséget előállítani!

Kapcsolat

Titkárság / webshop:

viprex icon 50x50px 05  +36 (20) 325 1916
viprex icon 50x50px 05  +36 (20) 394 1588
viprex icon 50x50px 05  info[kukac]viprex.hu
viprex icon 50x50px 05  5310 Kisújszállás, Kórház u. 1/a